Volg Mooi Koor Man op Twitter Volg Mooi Koor Man op Facebook title=

Nieuws

Jubileum concert "wereldtournee" in Amphion groot succes. BEDANKT!

Mooi Koor Man bedankt allen die hebben meegewerkt aan het Wereldtournee.

Mooi Koor man bestaat dit jaar 15 jaar.

Zondagmiddag 19 november kwam de droom van ons koorlid Harry Brugman uit : een  muzikale reis om de wereld in schouwburg Amphion. Het mondde uit in een prachtige show met zang, dans en sketches, waar 700 mensen van hebben genoten.
Aan wie hebben we dit dan te danken?
Aan onze regisseur Wim Maatman, productieleider Peter Groeskamp en productie-assistente Jo-Ann Gerritsen, presentatrice Inge de Jager. Verder onze geluidsman/ koorlid AndrĂ© Kamperman, video hulp Ronald Sartorius. Het decor werd ontworpen en gebouwd door ons koorlid Piet de Wilde met uitstekende hulp van de Doetinchemse decorbouwer Johan Wassink. Ook mogen we ons zangeresje, de doedelzakspeler, de stewardessen en vele anderen niet vergeten. Verder hebben we geweldige steun en medewerking gehad van de directie en medewerkers van schouwburg Amphion. Dank zijn we ook verschuldigd aan bedrijven die meegewerkt hebben aan de voorstelling en aan al onze sponsoren. Namens alle leden van MKM, dank aan allen die dit spektakel tot een succes hebben gemaakt.
Allen zijn opgenomen in het prachtige Jubileum boekje dat ons koorlid Ton Beving heeft ontworpen en samengesteld. Alle bezoekers hebben dit boekje gratis mogen ontvangen.

We gaan nu weer aan de slag voor het MKM- korenfestival dat op 3 juni 2018 plaats zal vinden in de binnenstad van Doetinchem.

Stef van der Kemp,
secretaris Mooi Koor Man

Overig nieuws

Login voor leden

Uw gebruikersnaam:

Onthouden:

HPU Internet Services Rabobank