Volg Mooi Koor Man op Twitter Volg Mooi Koor Man op Facebook title=

Optredens

jaaroverzicht 2016
Datum:
Tijd: 00:00:00

Omschrijving

JAARVERGADERING.  
Maandag 16 januari 2016 heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden bij Grandcafé en Stadsbrouwerij Hendrixen in de Grutstraat. Om acht uur heette voorzitter Joop Sars de aanwezige leden welkom.  Joop dankte alle vrijwilligers  die op wat voor manier dan ook het Mooi Koor Man opnieuw een warm hart toedragen. Om 21.00 uur waren ook de partners uitgenodigd en de avond werd geanimeerd met een drankje en een hapje afgesloten.

KONINGSDAG 2015.
Op 26 april hebben we op uitnodiging van de Stichting Doetinchem en Oranje meegewerkt
aan de opening van Koningsdag. Samen met “Harmonie De vriendschap” en soliste Jolieke van Osch, hebben wij het muzikale gedeelte in schouwburg Amphion  weer voor onze rekening genomen. Het publiek zong enthousiast met ons mee.  De rode draad van deze avond liet de ontwikkeling zien van Doetinchem door de eeuwen heen via een prachtige powerpoint presentatie gemaakt door ons koorlid Ton Beving . Hiervoor Hulde!  Aan het eind van de avond werd door de waarnemend burgemeester Annemieke Traag  de Koningsdag viering officieel voor geopend verklaard.  Het was een sfeervolle . Het was een sfeervolle avond en we mochten ons presenteren voor goed gevulde Gelderlander zaal

BERKENHOFCONCERT IN Megchelen – Gld
Zondag 16 mei waren  we door
Harmonie St. Cecilia uitgenodigd op hun  jaarlijks “Berkenhofconcert” bij Kwekerij Venhorst te Megchelen Gld.  Het evenement vond plaats vanuit een tent op het buitenterrein. We hebben twee optredens verzorgd  in een leuke en vooral kleurrijke sfeer. Het publiek en ook wijzelf hebben van een prachtige middag genoten.

OPTREDEN BIJ ‘200 JAAR WEHL BIJ NEDERLAND’ in Wehl
Donderdag middag 2 juni hebben we een drie-tal optreden verzorgd voor de senioren in Wehl. Dit in het kader van 200 jaar Wehl. Ons programma werd afgewisseld met een optreden van goochelaar Michel van Zeist. Het publiek heeft genoten van een leuke . Om ca vijf uur keerden we weer huiswaarts.

KORENFESTIVAL 5 juni 2016.
Zondag 5 juni j.l. hebben wij ons 11e korenfestival in de binnenstad van Doetinchem georganiseerd. Als we terugkijken kunnen we spreken over 
een fantastisch festival.  
Onder zeer zonnige, zeg maar hete, weersomstandigheden hebben ruim duizend zangers en zangeressen vanaf elf podia hun muzikale kwaliteiten laten zien en horen. De hitte zorgde voor wat minder publiek dan andere jaren. Alles verliep weer volgens het geplande schema.
Wij gaan aan de slag voor het  12e korenfestival op maandag  5 juni a.s. , 2e Pinksterdag.

 

« terug

Login voor leden

Uw gebruikersnaam:

Onthouden:

HPU Internet Services Rabobank