Sluiten

Adieu Hendrixen

Na 8 jaar niet meer bij Walter repeteren!

2 Maart j.l. hebben we de laatste repetitieavond gehad in onze oefenlokatie, Grand Café Hendrixen. Toen wisten we niet, dat het de laatste was maar vanwege de Corona crisis, moesten we de nog resterende 2 bijeenkomsten in maart schrappen. Daarom hebben we, helaas met z'n allen geen afscheid kunnen nemen van deze lokatie waar we ruim 8 jaar met veel plezier te gast zijn geweest. Prachtige jaren waarbij de goede verzorging van het Hendrixen team een belangrijk onderdeel was.


We willen Walter dan ook, als af en toe meezingende kastelein, bedanken voor deze mooie periode die we met elkaar gehad hebben. Wat ons betreft heeft hij een "standbeeld" verdiend. Als vriend van het Koor bedacht hij ook oplossingen voor ons, zoals opslag van materiaal of ruimtes waar we onze muzikale plannen vorm konden geven. Hoeveel koppen koffie hebben we in al die jaren niet gehad ? Al met al een geweldige service hebben gehad waar we helaas afscheid van hebben moeten nemen, omdat Grand Café Hendrixen vanaf 1 april ook op maandag geopend zal zijn. Dat is nu natuurlijk nog even tot nader order uitgesteld. Bedankt voor alles!

Zoals het er nu uitziet zullen we verhuizen naar een nieuwe oefenlokatie en is besloten om dat voortaan in "t Brewinc" te laten plaatsvinden. Vanwege de huidige Corona crisis is de start daarvan nog niet bekend.