Sluiten

Nieuws

Mooi Koor Man 15 jaar Wereldtournee

Film Amphion 19 november 2017

Dit is een compilatiefilm van ons 15 jarig jubileumconcert. Samengesteld door Wim Maatman. Onze wereldreis dus, waar we zo lekker mee bezig zijn geweest. Leuk om terug te zien. Geniet er nog maar eens van.

Attentie! Vrijheid Korenfestival 23 en 24 mei 2020

We hebben de Koren selectie gemaakt!

Het vrijheidsfeest op 23 en 24 mei komt met rasse schreden op ons af. We zijn druk bezig om de puntjes op de I te zetten. Van Koren hebben we veel belangstelling gehad om deel te kunnen nemen. We willen via dit bericht laten weten dat nieuwe inschrijvingen van Koren niet meer nodig is. We zijn aan onze tax wat aanmeldingen betreft. Geweldig is het om zoveel belangstelling te voelen en te krijgen voor dit evenement. Dank daarvoor. Hou onze site in de gaten over de voortgang van dit Euregionale evenement.

Lees meer...

Vrijheid Rap van Dytz ft. Mitch - Vrijheid

m.m.v. het Mooi Koor Man Eight Team als achtergrond koor.

In het pand van WerkRaat en Get A Grip, aan de Melkweg, in Doetinchem is vrijdag de eerste single en videoclip van rappers Jarino Dietz (Dytz) en Mitchel Ankersmit (Mitch) gepresenteerd. Het nummer 'Vrijheid', waaraan ook muziekproducent Dick Kemper en Mooi Koor Man meewerkten, is geïnspireerd op de musical 'Freyheyt' en staat in het teken van 75 jaar vrijheid waar het Mooi Koor Man ook organisatorisch me bezig is.

Voor dit duo zal zeker plaats worden ingeruimd tijdens de muziekavond op het Simonsplein op zaterdag 23 mei a.s.

En deze leuke jongens zijn te zien op:  https://www.youtube.com/watch?v=oggui78c6Kg

 

Lees meer...

Steun van de Rabo Bank

€ 1500,00 voor het Mooi Koor Man van het Rabobank Coöperatiefonds

Diverse verenigingen, waaronder ons Mooi Koor Man, mochten een bijdrage van Rabobank Coöperatiefonds in ontvangst nemen.
Dinsdagmiddag 14 januari werden de cheques van het Rabobank Coöperatiefonds uitgereikt. Maar liefst 17 lokale verenigingen namen een financiële bijdrage in ontvangst van Steven Enneman, directievoorzitter van Rabobank Graafschap.

Over het Coöperatiefonds
Enneman licht toe: “Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank Graafschap activiteiten en projecten die het welzijn van de regio versterken. Dat doen wij door activiteiten op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te steunen.”

Het ontvangen bedrag zal t.g.v. Het Vrijheidskorenfestival gebruikt worden.

Hartelijk dank namens ons Koor!

”Bijschrift bij foto: Blij gezicht bij Harry Brugman, die de cheque in ontvangst mocht nemen.

"75 jaar leven in vrijheid in Doetinchem"

Mooi Koor Man nodigt jong en oud uit voor het gratis te bezoeken Vrijheidsfeest op 23 en 24 mei in de binnenstad.

Zaterdagavond 23 mei start het ambitieuze Mooi Koor Man met een muziek/dansavond op het Simonsplein.

Na afloop van de Wandel4daagse neemt MKM het plein over om er een prachtig theater met dansgedeelte van te maken.
Op het grote vrijheidspodium kan men vanaf 20.00 uur genieten van:

Mooi Koor Man, soliste zangeres Sabine Elfers ,Dokter Jazz & Co, De And’re Zusjes ( coverband van The Andrews Sisters ) en de grote Euroregio Big Band BaJAZZo .

Lees meer...

Foto-Video-album

onder de kop Optredens

We proberen op deze site regelmatig foto's en video's te plaatsen van gebeurtenissen die we met ons Koor beleefd hebben.

Dat willen we zo actueel mogelijk houden, met dank aan iedereen die zorgt dat we die foto's binnenkrijgen.

Veel kijkplezier! 

14e Korenfestival 2019 was weer een geweldige happening

Mannenkoor Mooi Koor Man dankt ieder voor hun medewerking

KORENFESTIVAL 2019,    EEN WOORD VAN DANK .

Zondag 2 juni j.l. hebben wij ons 14e korenfestival in de binnenstad van Doetinchem georganiseerd. Als we terugkijken kunnen we spreken over een zéér warm maar geslaagd festival. Onder stralende weer omstandigheden hebben ca 900 zangers en zangeressen vanaf elf podia hun muzikale kwaliteiten laten zien en horen aan het massaal toegestroomde publiek.

Waaraan hebben we dit alles te danken?
Aan alle koren en groepen die bij ons in Doetinchem hebben opgetreden. Onze sponsoren, de mensen van de podia,  de mensen van het geluid, de mensen van de EHBO, de mensen van het drukwerk, alle gastvrouwen en gastheren die een koor hebben begeleid, Auke Boonstra voor het verzorgen van de publiciteit, De vriendengroep bij de opbouw, onze hoffotograaf Henk den Brok, de familie Hakvoort en uiteraard dirigent en  leden van het Mooi Koor Man.  
Alles verliep volgens het geplande schema.

Wij gaan er van uit dat ook jij/jullie van het korenfestival hebben genoten en gaan aan de slag voor het 15e korenfestival in 2020
Heb je een kritische noot, verbeterpunten of iets leuks over het korenfestival te melden? Zet dat even in het gastenboek op onze site: www.mooikoorman.nl

Er zijn een groot aantal prachtige foto's  met betrekking tot het korenfestival te vinden op www.achterhoekfoto.nl.
Je mag/kunt deze downloaden.

Mede namens het bestuur en de leden van het Mooi Koor Man;
Allen héél hartelijk bedankt!

Stef van der Kemp,
secretaris Mannenkoor Mooi Koor Man.

Lees meer...

Koningsavond 26 april 2019

Lekker muziek maken met elkaar!

Een bomvolle kleine zaal van Amphion heeft weer kunnen genieten van een avondje samen muziek maken. Samen met Harmonie de Vriendschap en ons Koor hebben de aanwezigen genoten van het programma. Er was ook een gastoptreden van Sabine Elfers die twee prachtige songs ten gehore bracht.

Onze Burgemeester Mark Boumans opende op het eind van het programma de Koningsdagfeesten en liet een lang gekoesterde wens in vervulling gaan door zich bij ons Koor te voegen en samen het Wilhelmus te zingen.

Lees meer...

Nieuwe site voor Mooi Koor Man

Met heel veel dank aan HPU internet services B.V. en de mensen die aan deze site gewerkt hebben.

HPU internet services B.V. - Grutbroek 17 - 7008 AK Doetinchem

0314 365008          www.hpu.nl

Lees meer...