Sluiten

Nieuws

Gastenboek op deze website

Aanpassing in gebruik gastenboek

We hebben een update gekregen in het gastenboek op onze website. Er is een nieuwe, slimmer veld toegevoegd waardoor het plaatsen van enters nu wel mogelijk is in het gastenboek bericht.

Tevens is het nu ook mogelijk om de tekst schuingedrukt en/of dik gedrukt te maken.

Maak er eens gebruik van en laat eens een bericht achter!

Nieuwe datum Vrijheids-Festival 2021

29 en 30 mei 2012 Binnenstad Doetinchem

Onder voorbehoud, kunnen wij melden dat we de datum van ons Vrijheids-Festival hebben kunnen verplaatsen naar 29 en 30 mei 2021.
Het voorbehoud komt, doordat de evenementen kalender van de Gemeente Doetinchem voor 2021 nog niet definitief is vastgesteld.

Lees meer...

Mooi Koor Man 15 jaar Wereldtournee

Film Amphion 19 november 2017

Dit is een compilatiefilm van ons 15 jarig jubileumconcert. Samengesteld door Wim Maatman. Onze wereldreis dus, waar we zo lekker mee bezig zijn geweest. Leuk om terug te zien. Geniet er nog maar eens van.

Foto-Video-album

onder de kop Optredens

We proberen op deze site regelmatig foto's en video's te plaatsen van gebeurtenissen die we met ons Koor beleefd hebben.

Dat willen we zo actueel mogelijk houden, met dank aan iedereen die zorgt dat we die foto's binnenkrijgen.

Veel kijkplezier! 

14e Korenfestival 2019 was weer een geweldige happening

Mannenkoor Mooi Koor Man dankt ieder voor hun medewerking

KORENFESTIVAL 2019,    EEN WOORD VAN DANK .

Zondag 2 juni j.l. hebben wij ons 14e korenfestival in de binnenstad van Doetinchem georganiseerd. Als we terugkijken kunnen we spreken over een zéér warm maar geslaagd festival. Onder stralende weer omstandigheden hebben ca 900 zangers en zangeressen vanaf elf podia hun muzikale kwaliteiten laten zien en horen aan het massaal toegestroomde publiek.

Waaraan hebben we dit alles te danken?
Aan alle koren en groepen die bij ons in Doetinchem hebben opgetreden. Onze sponsoren, de mensen van de podia,  de mensen van het geluid, de mensen van de EHBO, de mensen van het drukwerk, alle gastvrouwen en gastheren die een koor hebben begeleid, Auke Boonstra voor het verzorgen van de publiciteit, De vriendengroep bij de opbouw, onze hoffotograaf Henk den Brok, de familie Hakvoort en uiteraard dirigent en  leden van het Mooi Koor Man.  
Alles verliep volgens het geplande schema.

Wij gaan er van uit dat ook jij/jullie van het korenfestival hebben genoten en gaan aan de slag voor het 15e korenfestival in 2020
Heb je een kritische noot, verbeterpunten of iets leuks over het korenfestival te melden? Zet dat even in het gastenboek op onze site: www.mooikoorman.nl

Er zijn een groot aantal prachtige foto's  met betrekking tot het korenfestival te vinden op:

https://www.achterhoekfoto.nl/viewer/7060/korenfestival 

Je mag/kunt deze downloaden.

Mede namens het bestuur en de leden van het Mooi Koor Man;
Allen héél hartelijk bedankt!

Stef van der Kemp,
secretaris Mannenkoor Mooi Koor Man.

Lees meer...

Koningsavond 26 april 2019

Lekker muziek maken met elkaar!

Een bomvolle kleine zaal van Amphion heeft weer kunnen genieten van een avondje samen muziek maken. Samen met Harmonie de Vriendschap en ons Koor hebben de aanwezigen genoten van het programma. Er was ook een gastoptreden van Sabine Elfers die twee prachtige songs ten gehore bracht.

Onze Burgemeester Mark Boumans opende op het eind van het programma de Koningsdagfeesten en liet een lang gekoesterde wens in vervulling gaan door zich bij ons Koor te voegen en samen het Wilhelmus te zingen.

Lees meer...

Nieuwe site voor Mooi Koor Man

Met heel veel dank aan HPU internet services B.V. en de mensen die aan deze site gewerkt hebben.

HPU internet services B.V. - Innovatieweg 20c - 7007 CD Doetinchem

0314 365008          www.hpu.nl

Lees meer...