Sluiten

Optredens

Zomerconcerten 2024

De mannen van ons Koor willen zich weer laten horen deze zomer!

4 mei 2024 geven we weer een gezellig festival concert op Landal Stroombroek. Ons concert begint om 16.00 uur en stopt ivm de Dodenherdenking om 17.45 uur.                                   Het mannenkoor zal een licht populair programma brengen met volop gelegenheid om gezellig mee te zingen. 

Betaald parkeren voor concertbezoekers van buiten het park op de grote parkeerplaats Leisurelands,rechts voor de slagboom van het vakantiepark.

Zondag 2 juni organiseert MKM weer een groots Korenfestival in de binnenstad van Doetinchem. Maar liefst 20 koren uit o.a. de Achterhoek, de Liemers en Bocholt zullen een gevarieerd programma bieden.
De 7 podia zijn verdeeld over de gehele binnenstad met het hoofdpodium als altijd op het gezellige Simonsplein. Daarnaast is er ook een podium in het senioren- ontmoetingscentrum ’t Brewinc.

 

 

 

Zaterdag 31 augustus Stadsfeest

(onder voorbehoud)

13.15 uur en 14.05 uurop het Simonsplein

We zijn

er weer bij en dat is prima...

Korenfestivalprogramma start om 13.00 uur op het hoofdpodium, gevolgd door optredens van 25 minuten per koor op loopafstand in de hele binnenstad. Voor de bezoekers zijn er o.a. bij de podia programmaboekjes beschikbaar met vermelding van aanvangstijden en genre per koor, alsmede een plattegrond met de locatie van de podia.
Rond 17.00 uur zullen 700 zangers en zangeressen o.l.v. Mooi Koor Man samen voor een gezellige afsluiting zorgen op het dan altijd volgestroomde Simonsplein.

Maandagavond 29 juli  buitenconcert bij Landal. 19.00 uur( Bij slecht weer wijken we uit naar maandagavond 12 augustus.)

Meer informatie over het populaire MKM is te vinden op www.mooikoorman.nl

Het koor staat sinds januari onder leiding van toetsenist / dirigent Jan Schatorjé. Het MKM combo heeft ook een nieuwe bezetting met Nico Hoogland op accordeon en Ed van den Bosch op gitaar.

Lees meer...

Optredens 2024

 

Vrijdag  26 april           De avond vóór Koningsdag in Amphion 20.00 u

Zaterdag 4 mei            buiten optreden bij Landal festival Stroombroek 16.00 u - max 18.00 u  ivm herdenking

Zondag 2 juni              17e Mooi Koor Man Korenfestival vanaf 13.00 u  Binnenstad Doetinchem

Maandagavond 29 juli   buitenconcert bij Landal. aanvang 19.00u ( Bij slecht weer wijken we uit naar ma.12 augustus.)

Zaterdag 31 augustus   optreden Stadsfeest Simonsplein 13.15 u en 14.05 u (onder voorbehoud)

Zondag 29 september   optreden / samenzang bij SO Brewinc , aanvang 19.00u. 

 

Lees meer...