Sluiten

Public relations

Het ruim 50 leden tellend mannenkoor 'Mooi Koor Man' uit Doetinchem is opgericht in januari 2002 en inmiddels uitgegroeid tot een graag gezien en gevraagd koor.
Met véél liefde en onder de bezielende leiding van eerst René Tomesen en later dirigent Rob Mullink werden tijdens de repetities en bij de optredens van het Mooi Koor Man een groot aantal meezing- en luisternummers uit heden en verleden ten gehore gebracht.

Helaas Is Rob niet meer in ons midden en hebben we vanaf januari 2023, met Jan Schatorjé een nieuwe dirigent in ons midden.

De zowel Nederlands-, Duits- als Engelstalig nummers worden muzikaal ondersteund door een ook nieuw eigen combo.
Uitbundig meezingen is één van de ingrediënten tijdens de optredens.
Mooi Koor Man is voor diverse activiteiten te boeken en heeft muzikaal reeds medewerking verleend aan een groot aantal evenementen in zowel binnen- als buitenland.
Thuisbasis en repetitielokaal is in het 't Brewinc aan de IJsselkade.

De lustrum/jubileumconcerten (2007, 2012 en 2017 ) vierde Mooi Koor Man steeds in de uitverkochte grote zaal van schouwburg Amphion te Doetinchem.

Mooi Koor Man organiseert jaarlijks, de eerste zondagmiddag in juni, een korenfestival in de binnenstad van Doetinchem. Daarnaast werken een groot aantal koorleden als vrijwilliger mee aan de muntverkoop zowel tijdens het carnaval als bij het stadsfeest en heeft Mooi Koor Man in december de verantwoordelijkheid over beheer en toezicht tijdens de openstelling van de Bax-ijsbaan op het Simonsplein Dit alles heeft er toe bijgedragen dat Mooi Koor Man eind 2009 de eerste centrum promotieprijs (een prachtige bokaal) in ontvangst mocht nemen. Doel van deze prijs is het onder de aandacht brengen van één of meerdere personen die zich als vrijwilliger hebben ingezet voor de binnenstad van Doetinchem.

Mooi koor Man heeft een eigen website en deze site heeft het koor mede te danken aan HPU internet services, gevestigd aan de Edisonstraat 103 7006 RB te Doetinchem.

Ook voor informatie en boekingen kunt u terecht op onze site.