Sluiten

Zomerconcerten 2023

De mannen van ons Koor willen zich weer laten horen deze zomer!

Juni 2023:                             Zondag 4 juni organiseert MKM weer een groots korenfestival in de binnenstad van Doetinchem. Maar liefst 20 koren uit o.a. de Achterhoek, de Liemers en Bocholt zullen een gevarieerd programma bieden.
De 7 podia zijn verdeeld over de gehele binnenstad met het hoofdpodium als altijd op het gezellige Simonsplein. Daarnaast is er ook een podium in het senioren- ontmoetingscentrum ’t Brewinc.
Het programma start om 13.00 uur op het hoofdpodium, gevolgd door optredens van 25 minuten per koor op loopafstand in de hele binnenstad.  Voor de bezoekers zijn er o.a. bij de podia programmaboekjes beschikbaar met vermelding van aanvangstijden en genre per koor, alsmede een plattegrond met de locatie van de podia.
Rond 17. 00 uur zullen 700 zangers en zangeressen o.l.v. Mooi Koor Man samen voor een gezellige afsluiting zorgen op het dan altijd volgestroomde Simonsplein.
Gratis entree en parkeren op zondag 4 juni. ( m.u.v. de parkeergarages)

Schermafbeelding%202023-07-12%20om%2011.24.43.jpg

zat. 2 sept. 

Stadsfeest Doetinchem

Hoofdpodium Simonsplein

    optreden Mooi Koor Man

1e optreden 12.30 - 13.30 uur

2e optreden 13.30 - 14.00 uur

tijdens grote braderie in de Stad.

Juli /augustus 2023:
VAKANTIECONCERT STROOMBROEK

Maandagavond 31 juli en maandagavond 21 augustus, verzorgt het Mooi Koor Man een hopelijk zonnig maar in ieder geval gezellig ‘vakantieconcert’ op het terras van restaurant LANDAL STROOMBROEK BRAAMT.
Aanvang op beide avonden 19.30 uur. ( gratis entree) Het mannenkoor zal een licht populair programma brengen met volop gelegenheid om gezellig mee te zingen. Mooi Koor Man verheugt zich beide avonden op de samenwerking met het Trio Rashlenki met Oekraïense volksmuziek.
Betaald parkeren voor concertbezoekers van buiten het park op de grote parkeerplaats Leisurelands,rechts voor de slagboom van het vakantiepark.
Meer informatie over het populaire MKM is te vinden op www.mooikoorman.nl

Het koor staat sinds januari onder leiding van toetsenist / dirigent Jan Schatorjé. Het MKM combo heeft ook een nieuwe bezetting met Nico Hoogland op accordeon en Ed van den Bosch op gitaar.